Balancebox za pokretnu Pametnicu

BalanceBox na Pametnici u našem uredu
Odabir pravog mjesta za ugradnju Pametnice može biti težak zadatak. Kompromis između veličine i oblika prostora, te njegove namjene, nerijetko nije lako postići. Pitanje koje naročito često čujemo glasi: Trebamo li postaviti Pametnicu više, da se bolje vidi, ili niže, da je lakše dostupna? Pravi odgovor na to pitanje jest: Vama zapravo treba Balancebox.

Balancebox daje Pametnici krila

Balancebox je patentirani sustav naših nizozemskih partnera iz tvrtke Thomas Regout. Uređaj se brzo i jednostavno postavi na zid, na njega se “objese” Pametnica i projektor, i njime se dalje upravlja – ako želite i doslovno – malim prstom. Moćni mehanizam bešumno i glatko podiže Pametnicu do stropa, ili je pak spušta na pod. Projektor, pričvršćen na vrh Balancebox-a, diže se i spušta zajedno s pločom.

Za Pametnicu u svim uvjetima

Bez obzira koristite li (planirate li koristiti) Pametnicu u školi, uredu, ili na nekom trećem mjestu, Balancebox će vam pomoći da taj prostor bolje iskoristite. Očigledna mu je primjena u situacijama gdje postoji velika razlika u visini među korisnicima pametne ploče. Osobe s teškoćama u kretanju također će itekako cijeniti prilagodljivost koju ovaj iznimni uređaj pruža. Ako vam uz Pametnicu treba i mobilnost, naši su nizozemski partneri napravili i pokretni Balancebox. Njime interaktivnu ploču i pripadajući projektor možete bez imalo truda premještati do mile volje.