Pametnica na djelu

Pametnica na djeluIznimna i jedinstvena kvaliteta i učinkovitost u komunikaciji koje donosi sustav Pametnica već su prepoznati na mnogim adresama u Hrvatskoj. Naročito se ponosimo prisutnošću Pametnice u mnogim hrvatskim školama, a u tome smjeru ulažemo i daljnje napore.

Možda ste i sami, kroz poslovne ili društvene kontakte, naišli na zadovoljne korisnike Pametnice. (Na nezadovoljne sigurno niste!) Možda ste, uostalom, zato i došli na naše internetske stranice. Ukoliko pak niste imali priliku čuti što naši korisnici misle o nama, donosimo vam njihova svjedočanstva.

Pametnica u O.Š. “Privlaka”

Osnovna Škola Privlaka prve je pametne ploče uvela prije tri godine. Tamošnji profesor biologije s bogatim iskustvom tvrdi da “nema sumnje” da bi Pametnicu preporučio kolegicama i kolegama.

Pametnica u O.Š. “Vidikovac”

U pulskoj osnovnoj školi “Vidikovac” ne žele ni razmišljati o povratku na nastavu bez Pametnice.

Pametnica u osječkoj Prvoj Gimnaziji

Jedna je profesorica matematike bila prisiljena razmisliti upravo o tome. Nakon dvije godine, i ona i njezini gimnazijalci “užasno su razočarani” čak i djelomičnim povratkom na zelene ploče. Profesorica ima što reći i o usporedbi Pametnice s drugim pametnim pločama, a i o nivou usluge naše tvrtke.

Pametnica u kastavskoj OŠ “Milan Brozović”

Profesorica Bošković uz pomoć Pametnice jako je unaprijedila rad s problematičnim učenikom.

Pametnica u OŠ “Lovre pl. Matačić”

U zagrebačkoj osnovnoj školi Pametnica podjednako motivira i učenike i profesoricu.

Pametnica u splitskoj OŠ “Kman-Kocunar”

Profesorica Volarević kao iz rukava sipa primjere uspješnih primjena Pametnice na satovima biologije i kemije.