Dodatna oprema

Interaktivna ploča i projektor tek su osnovni elementi sustava Pametnica.

Oni su sasvim dovoljni za bogatu i sadržajnu vizualnu komunikaciju, uz aktivan angažman publike na svakom predavanju, prezentaciji ili sastanku.

Od opreme kojom možemo popratiti ovaj osnovni paket za vas bismo izdvojili:

Dokument Kamera omogućuje vam da bez ikakvog truda uključite najrazličitije predmete i aktivnosti u vašu prezentaciju.

Odgovarač unosi plimni val interakcije i spontanosti u svaku učionicu, a moćan je alat i u radu sa studentima i drugim velikim publikama.

Pametni Stol sjajan je proizvod namijenjen onima koji još ne mogu dohvatiti pametnu ploču, a dokazano pomaže i učenicima s posebnim potrebama.

Nosač za projektor jednostavan je za montažu, a njegovim korištenjem kosi stropovi ili zidovi prestaju biti problem u vizualnoj komunikaciji. Ukoliko niste sigurni koja je vrsta nosača najprikladnija za vaše potrebe, obratite se bez ustručavanja našem osoblju; rado će vam pomoći.

SMART Podium nezamjenjiv je uređaj za svakog predavača i prezentera; interaktivni zaslon s pratećom elektroničkom olovkom uvelike vas približava publici, istovremeno olakšavajući nadzor nad sadržajem vašeg izlaganja.

SMART Slate je kompaktan bežični uređaj kojim se pospješuje suradnja u učionici. Lagan je, jednostavan za korištenje, a bogat mogućnostima.

Dodatna oprema za pametnicu