Dokument Kamera

Dokument Kamera proizvod je kojeg nije lako opisati riječima. Jednostavno, radi se o nečemu potpuno novom, nimalo nalik bilo čemu do sada postojećem. No, ne bojte se – inovativnost Dokument Kamere popraćena je i iznimnom jednostavnošću uporabe i raznolikošću mogućih primjena.

Dokument Kamera, skener iz vaših snova

Što je zapravo Dokument Kamera? Ukratko i najjednostavnije moguće, to je skener kakvog ste do sada željeli imati, skener kojim prikazujete sve što ste dosad morali objašnjavati. Mahnite Dokument Kameri – i vaša ruka maše za zaslona “uživo”, bez odgode. Približite joj jedinu kopiju važnog dokumenta, i on se pojavljuje na zaslonu. Original vam ostaje netaknut u ruci – a ako radite na pametnoj ploči, drugom, slobodnom rukom označite, dodajte, oduzmite… već po želji. Ako pak spustite original, pa su vam obje ruke slobodne… gdje će vam tek biti kraj!

Ne dvojimo da ćete već u prvih nekoliko minuta korištenja Dokument Kamere biti preplavljeni idejama za njezine primjene bilo u poslovnom, bilo u edukacijskom okruženju.

SMART Dokument Kamera SDC-450SMART Dokument Kamere vode vas u svijet Mješovite Stvarnosti

Pametnica je sustav u kome je samo najbolje dovoljno dobro. SMART, vodeći proizvođač pametnih ploča, predvodi i kolonu Dokument Kamera. Tehnologija koja SMART Dokument Kamere izdvaja od svih pratitelja toliko je nova da još uopće nema uvriježeno ime. Mješovita Stvarnost naš je prijevod engleskog Mixed Reality, termina uz kojeg se koriste i drugi, s možda manje očiglednim značenjem.

Ladibug Dokument KameraLadibug: Kompaktna i Praktična Dokument Kamera

Ako vam je vizualni prikaz zanimljiv tek povremeno, preporučamo vam Ladibug Dokument Kameru. Ovaj atraktivan i lako prenosiv proizvod krcat je korisnim funkcijama unatoč niskoj cijeni.