SmartBoard SB-480

Pametna ploča za svakoga

SB-480

Smart Board 480 najbolji je izbor za većinu korisnika pametnih ploča. Naročito je preporučljiva kao prva pametna ploča za vašu školu, odnosno ured. Višestruka primjenjivost čini SB-480 najpopularnijom među našim klijentima, a slična je situacija i u ostatku svijeta.

Edukacija budućnosti danas uz SB-480

Tisuće škola svih smjerova i uzrasta prepoznale su iznimnu vrijednost pametne ploče SB 480. Mnoge i u našoj domovini, o čemu vam nudimo svjedočanstva. SB 480 potiče na angažirano, živo sudjelovanje u nastavi. Pokretne slike i drugi interaktivni sadržaji osjetno će povećati zanimanje učenika, kako za gradivo tako i za sami proces učenja! SmartBoard SB-480 na taj način pasivnu publiku pretvara u aktivne sudionike. SB 480 obraća se korisnicima putem više osjetila, što će naročito pogodovati vizualno orijentiranim učenicima.

SmartBoard SB-480 je sami vrh vizualne komunikacije

SMART Board SB-480 predstavlja savršeno poslovno rješenje za prezentacije, sastanke i sve druge oblike vizualnog komuniciranja. Vaše će prezentacijske vještine biti do te mjere unaprijeđene da ćete uz puno manje truda postizati veće uspjehe. Intuitivna DViT tehnologija prati svaki pokret vaše ruke, te se sadržaj mijenja precizno i pravovremeno, kad vi to želite. Ako poduzimate prve korake u uzbudljivom svijetu pametnih ploča, SmartBoard 480 pravi je izbor za vas.