SmartBoard SBM 680

20131202181841_smart_board_sbm680

SmartBoard SBM-680 je najprodavanija pametna ploča u svijetu. Praktična, moćna i intuitivna, SBM 680 i dalje je naš prvi savjet mnogim klijentima koji traže pomoć pri izboru pametne ploče za svoju školu ili ured.

SmartBoard SBM 680: DVIT Tehnologija na dodir

Iz riječi “interaktivna bijela ploča dijagonale 195.6 cm” lako biste mogli steći dojam da se radi o nečemu složenom, o proizvodu kojem se suzdržavate i prići bez nazočnosti stručnjaka. Pogrešno! Ako znate koristiti školske ploče, krede i spužve, na SBM680 privikavat ćete se tek nekoliko minuta. Ovaj vrhunski proizvod reagirat će na svaki vaš dodir, te čak i pamtiti umjesto vas. Uz SBM 680 tehnologija sutrašnjice stiže u vaše ruke već danas.

SmartBoard SBM 680: Vrlo pametna ploča

Kad kažemo “u vaše ruke,” to doslovno i mislimo. Uz SmartBoard SBM-680 dolaze dva markera, ali vi ih uopće ne morate koristiti. Pišite rukom, brišite stisnutom šakom. Ili se poslužite najobičnijom lopticom, poput djevojčice na našoj slici. Čime god hoćete! Otkrića ove vrste čekaju vas na svakom koraku već od prvog dana u društvu SBM-680. Robusnu i kvalitetno izrađenu ploču nećete lako oštetiti, ali dobro je znati da servis po potrebi obavljaju naši ovlašteni stručnjaci. Registracijom ploče na internetskim stranicama proizvođača ostvarujete pravo i na petogodišnje jamstvo.