SMARTBoard SB 640

Nastava prirode i biologije ozivljava uz PametnicuKompaktna interaktivnost

Ako su prostorna ili lokacijska ograničenja problemi s kojima se suočavate, SMART Board 640 prava je stvar za vas. Nevjerojatno praktična i jednostavna za korištenje, SmartBoard 640 kompaktna je pametna ploča dijagonale 122 cm, odnosno dimenzija interaktivnog zaslona 97,5 cm × 73 cm.

SmartBoard 640: Pametna ploča nadohvat ruke

SMART ploča 640 iznimno je kompaktna. Ovu interaktivnu ploču možete sklopiti i prebaciti preko ramena te nositi sa sobom. To čini interaktivnost nadohvat ruke – u svakom trenutku! Ne mislimo pritom samo na putovanja: sa SmartBoard SB 640 interaktivne prezentacije možete bez problema održavati u hodnicima, predvorjima, malim sobama i uredima, na pokretnim platformama, ma gdje god poželite!

SMART Board 640

SmartBoard 640, jer veće nije uvijek bolje

SMART Board 640 ima svoje jedinstveno mjesto u paleti pametnih ploča.

Njene je manje dimenzije (spomenimo i da teži manje od 7 kilograma) nipošto ne čine “lošijom” od većih ploča. Rezistivna tehnologija dodira znači da je ploča svjesna pritiska vašeg prsta, nekog od 4 markera koji s njome dolaze, ili bilo kojeg drugog predmeta. Taj se dodir manifestira ili kao klik mišem ili kao digitalna tinta, kojom ostavljate bilješke po sadržaju koji se na ploči prikazuje. To pak mogu biti slike, video, ili naprosto signal s vašeg računala. Sve se to lako spremi i pošalje drugima uz tek pokoji dodir izdržljivog, robusnog zaslona.

Dodajmo za kraj da je softver za rad ploče besplatan, te da SMART Board SB-640 možete, baš kao i naše druge pametne ploče i projektore, iznajmiti kad god vam zatrebaju.  Uz najam dolazi i obuka za rad na ploči, a—zlu ne trebalo—naš će vam tim stručnjaka u svakom trenu biti na raspolaganju.