Projektori

Projektori imaju ključnu ulogu u interaktivnoj vizualnoj komunikaciji. Iz njih se projicira sadržaj na pametnu ploču. Za veće prostorije i brojniju publiku prikladniji su tradicionalni projektori, dok širokokutni projektori nove tehnologije omogućavaju projiciranje slike s vrlo kratkih udaljenosti. Kroz sustav Pametnica nudimo vam samo najkvalitetnije EPSON projektore, koji već dugi niz godina caruju svjetskim tržištem.

Epson EB-X20: mali, a veliki

epson-eb-x20_3Epson EB-X20 možda jest mali, ali mogućnosti ga čine velikim projektorom. Kako budete stavljali izazove pred njega, a on ih ispunjavao, često ćete se zapitati kako ste dobili tako kvalitetan i sveobuhvatan projektor za tako dobru cijenu.

opširnije o Epson EB-X20


Epson EB-X27: bogatstvo mogućnosti

epson-eb-x27_4Epson EB-X27 skriva opcije kojih se ne bi postidjeli ni projektori više klase. EB-X27 projektor vas neće iznevjeriti jer pruža kristalno čistu i svijetlu sliku najjasnijih detalja u kombinaciji sa izuzetno štedljivom lampom.

opširnije o Epson EB-X27

 

 

Epson EB-520: štedljiv, moćan, jednostavan

EPSON EB-520Epson EB-520 iznimno je jednostavan i štedljiv uređaj, koji istodobno sadržava sve što uopće možete očekivati od modernog širokokutnog projektora. Naša je preporuka da potragu za savršenim projektorom počnete upravo od njega.

opširnije o Epson EB-520

 

 

 

Epson EB-530: jednostavan, praktičan, ekonomičan

http://www.pametnica.hr/wp-content/uploads/eb530.jpgEpson EB-530 iznenađuje lakoćom korištenja i ekonomičnošću. Pomoći će vam da se fokusirate na ono najbitnije – vašu publiku. S obzirom da se radi o širokokutnom projektoru, niti će vama smetati svjetlo, niti publici sjena.

opširnije i Epson EB-530


Epson EB-585W: vrhunski interaktivni projektor

EPSON EB-585WEpson EB-585W se s razlogom naziva “budućnošću projekcije danas.” Neka vas njegove nenadmašne mogućnosti ne zavaraju: radi se o širokokutnom projektoru iznimno niskih operativnih troškova. Njegov interaktivni modul jamči dvosmjernu komunikaciju na svim predavanjima, prezentacijama i sastancima.

opširnije o Epson EB-585W


Epson EB-595Wi: budimo interaktivni

Epson-EB-595Wi_1Epson EB-595Wi možete smjestiti gdje god poželite i projicirati sliku na zid, ali i na stol. Bez obzira na pregršt inovacija koje su tek pronašle put iz ideje u djelo, ovaj projektor je iznimno pouzdan, ekonomičan i – interaktivan.

opširnije o Epson EB-595Wi

 

 

Našu cjelokupnu ponudu projektora možete naći na slijedećoj stranici: Projektori