Širokokutni projektor EB-520

eb520

EPSON EB-520 širokokutni je projektor nove generacije. Ovaj moćan, moderan proizvod objedinjuje sve inovacije projektorske tehnologije, te se s razlogom nalazi u vrhu naše, a i svjetske ponude.

Uz EB-520 vaša lista želja postaje stvarnost

Kupnjom ili najmom ovog uređaja, dobit ćete sve što očekujete od modernog širokokutnog projektora, a i mnogo više! Čim ga izvadite iz kutije, shvatit ćete koliko je jednostavan za instalaciju i uporabu: za rad mu je potreban jedan jedini kabel. U kućištu se nalazi i zvučnik snage 16W, a po potrebi u EPSON EB-520 možete priključiti i mikrofon. Zaboravite dane kad se vaša publika naginjala prema naprijed da vas bolje čuje! A da danas predavanja i prezentacije znače nešto sasvim drugo bit će sasvim jasno svakome tko naruči i dodatni interaktivni modul, uz kojeg mnoge vrste interaktivnih sadržaja funkcioniraju na bilo kakvoj podlozi – dakle, dobijate upravljivost na svakoj projekcijskoj podlozi!

EB-420 pojam je štedljivog uređaja

Epson EB-420Bez obzira na to predstavljate li tvrtku, edukacijsku ustanovu, ili pak neprofitnu udrugu, jasno vam je da u 21. stoljeću teško možete očekivati uspjeh ako ne štedite tamo gdje možete. EPSON EB-520 projektor je za one kojima istinitost ove tvrdnje ne treba posebno dokazivati. Na njegovoj će vam štedljivosti zavidjeti vlasnici praktički bilo kojeg drugog projektora. Gotovo da se podrazumijeva da njime dobijate više svjetla uz manji potrošak energije, čak i u osunčanom prostoru. Međutim, pravo značenje riječi “štedljiv” krije se u brojci od šest tisuća sati u ekonomičnom načinu rada. Slobodno spomenite ovu brojku poznavateljima projektora po vašem izboru! Dodajmo još i to da je potrošnju vrlo jednostavno pratiti mrežnim putem, što dodatno olakšava nadzor nad troškovima.

Tehničke specifikacije

Tehnologija projekcije: 3LCD
Veličina projekcije: 127 cm – 274 cm
Razlučivost: XGA (1024×768)
Omjer kontrasta: 16000:1
Snop svjetla: 2700 lumen – 1600 lumen (štedljivo)
Lampa: E-TORL, 200 W, vijek trajanja 5000 sati – 10000 sati (štedljivo)
Težina: 3,7 kg
U pakiranju dolazi VGA kabel, kabel za napajanje, daljinski upravljač uključujući baterije, softver (CD)

Za cijene i ostale informacije kliknite ovdje