SMART UF75 projektor

smartuf75

SMART UF75 ultra kratkodometni projektor nudi poboljšanu redikciju sjena i pojačanu svjetlinu, uz to podržava trodimenzionalnost – 3D i visoku rezoluciju – HD. Domet mu je otprilike 2″ (0.6m), nudi snop svijetla od 2500 lumena u standardnom načinu rada i projicira sliku visokog kontrasta i odlične kvalitete boja. Projektor može prikazivati i 3D sadržaj lekcija i video visoke rezolucije i ima HDMI ulaz.

Produljena kontrolna ploča olakšava učitelju kontroliranje ostalih audiovizualnih uređaja u učionici pomoću interaktivne ploče. Sa samo jednim dodirom moguće je prebacivati ulaze i kontrolirati jačinu zvuka. Projektor se jednostavno instalira direktno iznad interaktivne ploče, a okretni nosač projektora omogućava pojednostavljuje poravnanje.
UF 75 ne troši mnogo energije, u načinu čekanja koristi manje od 1 watt struje. Njegova dugo trajajuća žarulja i dizajn bez filtera smanjuje troškove održavanja. Isto tako UF75 je kompatibilan sa standardnim i širokim zaslonima SMART-ovih 600 i 800 serija interaktivnih ploča

Tehničke specifikacije

Tehnologija projekcije: DLP® by Texas Instruments™
3D tehnologija projekcije: DLP Link™
RazlučivostXGA 1024 × 768
Omjer kontrasta: 2900:1
Snop svjetla: 2500 lumena
Lampa: 230 W, vijek trajanja 2500 sati