Tablet računala

Tablet računala su tehnologija koja se najviše približila spajanju računala i papira. Ona nam čini tehnologiju dostupnom u svakom trenutku i u svakoj situaciji. Iako su negdje čak dočekani sa skepticizmom i podsmjehom, u praksi su se tableti pokazali izuzetno korisni, pa nije ni čudno što se sve bolje prodaju. Procjena je da će 2013 godina biti prva godina u kojoj će biti prodano više tablet od stolnih računala.

Apple iPad

iPadfPopularna “Jabuka” stvorila je svijet tablet računala kakvim ga danas poznajemo. Tko god je barem nakratko koristio iPad tablet, složiti će se da je korisničko iskustvo toliko ugodno da se ostala tablet računala s njim ne mogu nositi. Ako i zanemarimo činjenicu da je pionir na tržištu, iPad je još uvijek posebna klasa – s punim pravom. Ako vam je imperativ vrhunska kvaliteta bez kompromisa, Apple iPad je vaš izbor.

Opširnije o Apple iPad-u

 

Google Nexus 7

Vip-Nexus-7-i-ASUS-VivoTab-RT-u-prodajiGoogle Nexus 7 (7 označava broj inča dijagonale) jedan je od onih proizvoda koji će vam uvijek iznova mamiti osmijeh na lice. Kombinacija vrhunskih karakteristika i niske cijene malo kog mogu ostaviti ravnodušnim, a baš takav je i Nexus 7. Kompaktne dimenzije i mala težina čine ga idealnim za džep kaputa ili torbicu, ali također je pogodan i za zadovoljavanje znatiželje mlađih generacija.

Opširnije o Google Nexus 7

 

Samsung Galaxy Tab 2 (10.1)

l_1340902838Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) otvara vrata u drugačiji svijet. Svojim ogromnim zaslonom služiti će vam i kao računalo, kao knjiga, kao televizija, radio, ali i prijenosni dlanovnik koji uvijek može biti s vama u pokretu. Izaberite Samsung Galaxy Tab kao svoje slijedeće tablet računalo i uvjeriti ćete se da su brojni korisnici u svijetu odabrali baš Samsung Galaxy uređaje zbog iznimne kvalitete i usluge.

Opširnije o Samsung Galaxy Tabu