Samsung Galaxy Tab 2 (10.1)

Samsung sa svojim vrlo poznatim brandom Galaxy ušao je u svijet tablet računala među prvima. Iz te tradicije može proizaći samo najveća kvaliteta, što je prva stvar koja vam može pasti na pamet nakon spomena na Samsung Galaxy.

Veeeliki ekran

w_image09-580-100

Samsung Galaxy Tab 2 dolazi sa Androidom posljednje generacije. Bilo da se radi o surfanju, pregledavanju multimedije, poslovnim potrebama ili stvaranju sadržaja, sinergija Androida i Samsunga pruža potpuno iskustvo. Ne zaboravimo i veliki i jasni ekran koji omogućuje lako čitanje svih digitalnih knjiga. Dimenzijama sličan A5 papiru, predstavlja idealan uređaj za pohranu i kasnije čitanje digitalnih knjiga i časopisa. Treba li naglašavati da na ovom velikom zaslonu sve izgleda predivno? Osim što video izgleda odlično, zvučnici su postavljeni s prednje strane gdje je i zaslon, čuje se odlično kao pravi stereo. Samsung Galaxy Tab multimedijska je ikona čiji će vas zaslon osvojiti na prvi dodir.
 

Tehničke karakteristike

galaxytab-101Samsung Galaxy Tab nije samo “ljepotica”; on je i “zvijer”. Kako bi slika bila jednako lijepa koliko je zaslon velik, brinu se PowerVR SGX540 grafička jedinica i Cortex A9 dvojezgreni 1 GHz procesor. Ovisno o modelu, Galaxy Tab ima do 32 GB memorije, a ukoliko vam čak ni to ne bude dovoljno za sav vaš multimedijski sadržaj, možete dodati memorijsku karticu s još 32 GB slobodnog prostora.

· OS: Android (Jelly Bean)
· zaslon: 1280×800; dijagonale 10.1 inch
· chipset: TI OMAP 4430
· procesor: Dual Core 1,0 GHz
· grafika: PowerVR SGX540
· memorija: 16/32 GB; 1 GB RAM
· kamera: 3.15 MP (2048 x 1536)
· ostalo: WLAN, Bluetooth, GPS
· baterija: 7000 mAh