SMART Dokument Kamere

Dobrodošli u Mješovitu Stvarnost

Zamislite grafoskop koji je istovremeno i mikroskop. Zamislite taj grafo-mikroskop, ili mikro-grafoskop, kako hoćete, koji je istovremeno i skener. A snima i video. Povećava bilo koji detalj do osamdeset puta. Manji je i laganiji od same “glave” grafoskopa. A jednostavniji za korištenje ne može biti.

To što ste zamislili nije ni toliko moćno, ni toliko praktično, kao SMART Dokument Kamera.

SMART Dokument Kamera SDC 330

Bogatstvo slikovnih i video sadržaja prikazanih u stvarnom vremenu. Jasni, oštri detalji koje vaša publika gleda (i sluša) izbliza. Sve to pomoću lako sklopivog i prenosivog uređaja kojeg ćete bez problema povezati s računalom, pametnom pločom, projektorom… zvuči zanimljivo? A još niste ni upoznali Mješovitu Stvarnost.

Mješovita Stvarnost moćna je i izravna primjena Pametnice u učionici. SMART Dokument Kamera doslovno unosi novu dimenziju u vizualno učenje, odnosno komunikaciju uopće: držeći pred njom posebnu kocku, ili nimalo poseban list papira, učenik na zaslonu vidi u svojoj ruci trodimenzionalnu sliku kojom manipulira po želji. Svi, naravno, sve vide i u svemu sudjeluju, čak i ako se nalaze stotinama kilometara daleko – pred drugom pametnom pločom. Dokument Kamerom možete upravljati ručno ili preko SMART Notebook softvera koji dolazi s Pametnicom.

SMART Dokument Kamera SDC 450

doccam-mediareleaseSMART Dokument Kamera SDC 450 najnovija je Dokument Kamera iz SMART radionice inovacija. Spontanost, interakcija i sadržajnost zadržat će pozornost učenika, pobuđujući u njima interes za učenje. Fleksibilni vrat i mogućnost zumiranja do nevjerojatnih 80 puta znače da nema detalja koji može ostati skriven. Koristeći SMART Bridgit konferencijski softver, kolegice i kolege u udaljenim gradovima mogu brzo i praktično razmijeniti rukom pisane bilješke, te na njima zajedno raditi. Znanstvenici u Dubrovniku mogu sudjelovati u eksperimentu drugog tima u Frankfurtu ili Tokiu. Dvojica arhitekata na udaljenim lokacijama mogu raditi na maketi zgrade koja se okreće, raste… dok stvarna maketa ostaje netaknuta.