SmartBoard Serija M

Pametne Ploče Nove Generacije!

Pametnica u uredu

Pametnica je upravo postala još pristupačnija i intuitivnija! SMART ostaje korak, pa i više, ispred konkurencije novom serijom pametnih ploča. SmartBoard M ploče jednostavnim prirodnim pokretima dvoje koristi istovremeno, ili jedna osoba objema rukama. Ili rukom i… vrhom nosa.

SmartBoard M 680

Pametnica još jednostavnija za korištenje, a istovremeno i pristupačnija? Moguće je, itekako je moguće! U SMART-u su, naime, poboljšali ono malo što se poboljšati dalo, a ostalo učinili posve optimalnim. Tako je, primjerice, rezistivnu tehnologiju serije 600 zamijenila DVIT: četiri kamerice u uglovima ploče znaju točno mjesto gdje ste dodirnuli površinu. Drugim riječima, pametna ploča od sada i vidi.

Promjene koje je doživjela ladica, odnosno polica za olovke, znakovite su za novu Pametnicu. Osobe jednoznamenkaste dobi ne trebaju više paziti na vraćanje, primjerice, crvene olovke u crveni pretinac. Boju digitalne tinte od sada birate pritiskom tipke. Jednostavno, logično, intuitivno a moćno – jednom rječju Pametnica.

Jednostavni, prirodni pokreti

SmartBoard M 685

Ukratko: velika Pametnica. Broj 685 odnosi se na omjer širine i visine slike 8:5, poput mnogih širokih televizijskih i računalnih zaslona i . Tim je omjerom, i 27% većom površinom, ovaj model pametne ploče naročito prikladan za velike prostorije ili druga okruženja u kojima očekujete udaljenost dijela publike. No, ne zaboravite da će vam za široku sliku biti potreban i projektor koji podržava takav “wide” kino-format.